Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Het Einde van de Wereld

Javakade 61 1019 SZ
www.eindevandewereld.nl

Het Einde van de wereld is een platform voor kunstenaars en een podium voor dichters. Maar ook een ecologisch restaurant met een continu wisselend menu. Houd er rekening mee dat geldt: op is op. Het personeel bestaat uit vrijwilligers en het restaurant is kindvriendelijk. De boot, de Quo vadis, is ook af te huren voor een feest, borrel of kinderpartijtje.

Bereikbaar met tramlijn 10 en bus 48 en 65

maart 2019

Ruijgoord Rebels | Einde van de Wereld

vrijdag 22 maart 20:00
Het Einde van de Wereld, Javakade 61 1019 SZ + Google Maps
Gratis

Ruigoord Rebels presenteert een uniek repertoire van liederen, die teruggaan tot het verbod van de jaren dertig tot de psychedelische jaren 70. Geworteld in de kunstenaarskolonie Ruigoord, in de buurt van Amsterdam, bespelen ze regelmatig de lokale podia. Het betekent helemaal niets als het niet swingt ... Onder invloed van vele transformaties rond frontvrouw Barbara Schroevers, heeft de band bestaan als een duo, een trio, tot in een volledige kwintetvorm.

Meer weten »

Daniel Montero Real en Klaas Blankestijn | Einde van de Wereld

vrijdag 29 maart 20:00
Het Einde van de Wereld, Javakade 61 1019 SZ + Google Maps
Gratis

In het najaar van 2017 vonden Daniel Montero Real (danser bij het Nationaal Ballet) en Klaas Blankestijn elkaar in de liefde voor 'solid tunes' (Dua Lipa, Frank Sinatra, Ray Charles, Johnny Cash of Lady Gaga). Met zijn expressieve en volle stemgeluid begeleid door de effectieve en virtuoze gitaar(bas)partijen van Klaas Blankestijn weet dit duo telkens weer op geheel eigen wijze bestaande klassiekers en moderne hits te verklanken.

Meer weten »

april 2019

Moondance | Einde van de Wereld

woensdag 3 april 20:00
Het Einde van de Wereld, Javakade 61 1019 SZ + Google Maps
Gratis

Het zangtrio Moondance zingt vanavond vooral 3-stemmig, een gevarieerd programma, met o.a. liedjes van Van Morrison, Gladys Knight and The Pips en Chaka Khan.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden