Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Het Einde van de Wereld

Javakade 61 1019 SZ
www.eindevandewereld.nl

Het Einde van de wereld is een platform voor kunstenaars en een podium voor dichters. Maar ook een ecologisch restaurant met een continu wisselend menu. Houd er rekening mee dat geldt: op is op. Het personeel bestaat uit vrijwilligers en het restaurant is kindvriendelijk. De boot, de Quo vadis, is ook af te huren voor een feest, borrel of kinderpartijtje.

Bereikbaar met tramlijn 10 en bus 48 en 65

mei 2019

Frankfurter Polka Trio | Einde van de Wereld

vrijdag 24 mei 20:00
Het Einde van de Wereld, Javakade 61 1019 SZ + Google Maps
Gratis

Het Frankfurter Polka Trio speelt aanstekelijke muziek; polka's, kermismuziek, walsjes, een tango en zo nog meer. Melancholische nummers, die in stijl verschillen van lyrisch tot vurig, worden aangevuld met vrolijke up-tempo liedjes. Dit gevarieerde repertoire wordt op openingen en andere feestelijke gelegenheden, maar ook geregeld op straat ten gehore gebracht.

Meer weten »

Spleen dichtersmiddag | Einde van de Wereld

zondag 26 mei 12:00 - 17:00
Het Einde van de Wereld, Javakade 61 1019 SZ + Google Maps
Gratis

Stichting Spleen presenteert twee dichtbundel, Hartgeraas en Zielenpijn en SM, een offer aan Venus, een knieval voor De Sade. Deelnemende dichters zullen werk voorlezen uit de bundels. Beide uitgaven zijn te koop op het schip voor €12,50 p/st, zowel bij de dichters als bij Spleen.  

Meer weten »

Vuurpaard | Einde van de Wereld

zondag 26 mei 20:00
Het Einde van de Wereld, Javakade 61 1019 SZ + Google Maps
Gratis

Vuurpaard is een improvisatie band met wortels in de Amsterdamse punk en reggae scene. De band speelt voornamelijk eigen nummers en een paar covers. Genre variërend van Reggae, Pop, Groove, Soca tot Wereldmuziek. Bezetting: Guus zang en trompet, Chris ukele en zang en Lau op Drums.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen

Wijzigingen voorbehouden