Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Improbellissimo. Dans en sound in Theater Vrijburcht

zondag 20 oktober om 14:30

€7,50

Een zondagmiddag met drie zeer gevarieerde sets van solo-mprovisatie, dans en sound naar stukjes van een minuut voor een Tik-Tok-waardige aandacht spanne!

SET 1 SOLO
OMAR MEDINA elektronica in een geïmproviseerde set.

SET2 DA CAPO
MAKIKO ITO dans
RAOUL GERMANO dans
WEIJKE KOOPMANS dans
RAOUL VAN DER WEIDE cello
WILBERT DE JOODE contrabas
ADA RAVE tenor sax
MICHEL VATCHER drums
BJORK SEMEY visuals

Danseres Weijke Koopmans heeft een mooie line-up samengesteld bestaande uit een mix van ervaren improvisatoren – dansers en musici – die moeiteloos kunnen schakelen tussen klank en beweging en ‘in het moment’ zijn. Dit verwijst naar Italo Calvino’s boek ‘Onzichtbare steden’ waarin op sprookjesachtige wijze de verbeelding in gang wordt gezet met betrekking tot de imaginaire opbouw en afbraak van delen van een stad vol emoties en structuren die onderling fluïde lijken. Bjork Semey heeft special voor deze set een dynamische beeld-track gemaakt die een autonome poëtische laag toevoegt aan het proces vol klank en beweging.

SET3 DUO SHORTFORMATTENTIONSPAN
GABRIEL DE OLIVEIRA gitaar en CHEN HAR-EVEN drums
Millenia mijmeringen over gecondenseerde impro-sound en popsongs, figuratief en abstract. Onorthodox en snel bewegende live set.

 

Gegevens

Datum:
zondag 20 oktober
Tijd:
14:30
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143 1096 XZ + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.