Home Overzicht Barbecueën en films kijken op 30 meter hoogte

Barbecueën en films kijken op 30 meter hoogte

0

Stijg op naar Klein Canvas op de zevende verdieping van Volkshotel en geniet van speciaal geselecteerde films en een vurige barbecue. Op woensdag 7 augustus wordt het spits afgebeten met de Nederlandse voorpremière van de Franse film ​Deerskin ​ (2019).

Pluk de Nacht, bekend van hun unieke selectie niet eerder vertoonde art-house films, documentaires en animaties, hebben voor Canvas een tweedelig programma samengesteld. De eerste van de twee is de Franse crime-comedy ​Deerskin ​ (2019).

In deze film stuit hoofdrolspeler Georges op de jas der jassen. Een hertenleren cowboy jas, met franjes en alles. De jas die alle andere jassen overbodig maakt – en dus moeten alle andere jassen verdwijnen. Welkom in de wondere wereld van regisseur en ras absurdist Quentin Dupieux (ook wel bekend als DJ Mr. Oizo). ‘Hoewel ​Deerskin ​ vol zit met absurde terzijdes en mensen steeds weer dingen doen die mensen nooit zouden doen, gaat het wél ergens over’, aldus Pluk de Nacht-programmeur Joost Broeren-Huitenga. Film tickets zijn verkrijgbaar voor € 8,00.

Wat is een zwoele filmavond zonder een barbecue? Daarom steken de chefs van Canvas vanaf 19.00 uur de barbecue aan. Vlees, vis en groenten van de grill, die geserveerd worden met verse salades en uitzicht over Amsterdam. Barbecue + film tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 24,50.

De tweede Rooftop Cinema // Canvas x Pluk de Nacht vindt plaats op woensdag 4 september.