Home Overzicht Bomenkap in Tweede van Swinden

Bomenkap in Tweede van Swinden

0

Een jaar geleden heb ik me weer eens kwaad gemaakt over GroenLinks omdat ze hier in oost alleen maar bezig zijn met natuurvernietiging Ze willen alle bomen in de Eerste van Swindenstraat kappen, dat stelletje verwarde geesten.

Wie trouwens – even een vraagje terzijde – wie was eigenlijk Tweede van Swinden?

Ik maakte een filmpje erover, dat ik hieronder nogmaals plaats, want dat is doorgedrongen tot lokale activisten en militanten. Die zijn wakker geworden en hebben nu een petitie gestart. Ik kreeg dit bericht van ze:

Kappen met kappen in de Eerste van Swindenstraat.
Het Dagelijks Bestuur van Oost (GL/PvdA/D66) heeft besloten tot herinrichting Eerste van Swindenstraat. Herstructurering is volstrekt onnodig. 87 iepen van 70 jaar oud of minimaal de helft, zijn daarmee bedreigd met kap. Dat verergert de nu al fikse wateroverlast. 
Laat Femke Halsema kappen met kappen. Onderteken de petitie