Home Overzicht Coach Ondrej Kratky blijft op Amsterdams ijs

Coach Ondrej Kratky blijft op Amsterdams ijs

0

Door de coronacrisis hebben de Amsterdam Tigers lang moeten wachten om terug te keren in de Jaap Edenhal. Vorig seizoen werd kort na het begin  stilgelegd. Dit weekend hervatten de Amsterdammers  hun trainingen. Kratky coacht de Tigers ook dit seizoen.

De ‘Tsjechische Tiger’ is niet de enige die in Amsterdam blijft, ‘sniper’ John Versteeg (50!) is weer van de partij. Jeremy Borgman stopt dit jaar wegens andere bezigheden en Connor Barette studeert momenteel in het buitenland. Nijs Hille die in 2019/2020 voor het eerst in Amsterdams eerste team speelde, zet zijn carrière voort in Zweden. Hiervoor in de plaats komen een nieuwe goalie en talenten uit U21 het team versterken. Daarnaast heeft Kratky in Amsterdam nog het U17-team als visvijver.

Amsterdam was voor de coronacrisis heel dicht bij het kampioenschap, maar kon door het stilleggen van de competitie de titel niet binnenhalen. Komende maanden doet het team weer een gooi naar  de eerste plaats. In de aanloop naar het seizoen spelen de Tigers  11 september in de Jaap Edenhal een oefenwedstrijd tegen de Dordrecht Lions.