Home Overzicht De originele band van Amy Winehouse komt naar Q-Factory

De originele band van Amy Winehouse komt naar Q-Factory

0

Forever Amy, een eerbetoon aan Amy Winehouse met haar oorspronkelijke bandleden, komt naar Q-Factory. ‘Forever Amy’ is een overweldigende reis door het muzikale oeuvre van Amy Winehouse.

Het is een memorabele show die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band. Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem om het werk van de jazz- en souldiva te vertolken.

Alba Plano wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.

De show ‘Forever Amy’ op 14 maart doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Het wordt een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Forever Amy op zaterdag 14 maart om 20.30 uur in Q-Factory