Home Overzicht Directeur De Nieuwe Ooster legt per direct functie neer

Directeur De Nieuwe Ooster legt per direct functie neer

0

Directeur Dirk-Jan Francissen van De Nieuwe Ooster zijn draagt taken over. Dat meldt de website uitvaart.nl. Hij vertrekt omdat de organisatieontwikkeling die het managementteam van De Nieuwe Ooster en De Nieuwe Noorder beoogde, niet snel genoeg kan worden gerealiseerd.

‘We zijn als managementteam anderhalf jaar geleden een traject ingegaan om de organisatie te ontwikkelen en klaar te maken voor de toekomst. We zijn overtuigd van de noodzaak hiervan’, aldus Francissen. ‘De maatschappij verandert en wij moeten mee veranderen om te blijven voldoen aan de wensen van nabestaanden in deze tijd.’ De organisatie van Nieuwe Ooster moet flexibele worden met minder teams. De directeur heeft als eindverantwoordelijke besloten terug te treden omdat de cultuurverandering die nodig is te traag verloopt.

Francissen is naast directeur van De Nieuwe Ooster ook directeur van De Nieuwe Noorder. Daarom gaan de stadsdelen Oost en Noord op zoek naar een nieuwe directeur die leiding geeft aan beide begraafplaatsen.