Home Kunst DJ Von Rosenthal draait bij heropening Hermitage

DJ Von Rosenthal draait bij heropening Hermitage

0

Op tweede pinksterdag, opent de Hermitage om 12.00 uur de deuren weer voor het publiek. Klassieke muziek-DJ Von Rosenthal zet die maandagmiddag de binnentuin van de Hermitage in een zomerse sfeer. In het museum kun je de tentoonstellingen Juwelen! Schitteren aan het Russische hof, Groepsportretten van de 17e eeuw en WOEST – Willem van Genk zien.

In de binnentuin is het terras geopend en uitgebreid, en op het grasveld zijn relaxte zitplekken. Zo kan iedereen in alle rust en ruimte (met 1,5 meter tussenruimte) genieten van de muziek en bij de kiosk drankjes en hapjes bestellen. Ook toegankelijk zonder entreekaartje.

Von Rosenthal mixt als enige ter wereld klassieke muziek, zonder beats, op een enkele mash-up na. Hij trad op verschillende festivals op (Motel Mozaïque, IFFR, Lowlands, Festival Classique) maar ook in Paradiso, op chique feesten in Cannes en als support act voor De Staat en Vive la Fête. Eerder maakte Von Rosenthal voor de Hermitage Amsterdam succesvolle muziektours – een primeur in museumland – bij de tentoonstellingen Spaanse Meesters en Classic Beauties.

Check www.hermitage.nlsoundcloud.com/von-rosenthal