Home Dwars Dwars door de buurt nummer 231 is verschenen

Dwars door de buurt nummer 231 is verschenen

0

Deze herfst kunt u dubbel genieten van Dwars. Nummer 231 is gewoon verschenen. Maar twee weken geleden verscheen er ook een speciale editie van Dwars: Geleerden en straatnamen in de Watergraafsmeer. Een 64 pagina’s tellende krant met afleveringen van de rubriek waarmee Robert van Andel de afgelopen vier jaar pagina 7 van Dwars vulde. 

De krant is te koop voor slechts € 7,50 bij de Linnaeus Boekhandel en copyshop Helmholtzstraat. Voor € 10,- is hij te bestellen via [email protected], dan wordt hij bij u thuis bezorgd – te betalen aan de deur of vooraf via NL63 ASNB 0706 8038 17 t.n.v. A.J. van Tol. U heeft dan een fraaie bewaareditie van Dwars, of een leuk cadeau voor de feestdagen. En u steunt ons financieel.

Want Dwars was de afgelopen week nieuws. Op AT5, NH Nieuws en in Het Parool was te zien en te lezen dat de buurtkranten financieel in zwaar weer verkeren. Arie van Tol lichtte dat toe op AT5. Sindsdien hebben we al vele hartverwarmende reacties binnen. En vrees niet: Dwars houdt echt niet zomaar op te bestaan, maar met de stijgende drukprijzen en de al jarenlange onzekerheid rondom subsidies vanuit de gemeente, is het voor ons wel steeds lastiger om zeven keer per jaar te blijven verschijnen.

De artikelen van Dwars 231