Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

100% Cottone op terras van Muziekgebouw

vrijdag 9 augustus om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

Dit is het neusje van de zalm voor liefhebbers van avontuurlijke jazz en improvisatie. Bassist Mauro Cottone is een ervaren sideman in talloze projecten. Dit debuut met zijn eigen band is een evenement van formaat. 100% Cottone bestaat naast Mauro zelf uit nog drie creatievelingen die hun belofte waarmaken in iedere groep waarin ze spelen. Verwacht een hete mix van jazz, elektronica, indierock en hiphop grooves.

Cottone componeerde voor zijn solodebuut zeven stukken voor een kwartet van gitaar, toetsen, bas en drums. Tot zover niks geks, maar bijzonder aan 100% Cottone is wel dat de bas in de meeste stukken een hoofdrol opeist. Cottones muzikale makkers, pianist Chaerin Im, gitarist Teis Semey en drummer Jamie Peet, behoren tot de spannendste jonge musici in de Amsterdamse scene.

Gegevens

Datum:
vrijdag 9 augustus
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.