Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

City of Mosaics. Op terras van Muziekgebouw

zaterdag 27 juli om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

De schoonheid van het mozaïek is de perfecte metafoor voor de muziek van MaDaBa. Moeiteloos overstijgt de groep culturele en muzikale verschillen in een meeslepend feest van verbinding. MaDaBa is vorig jaar opgericht in Nederland. De groep bestaat uit vier gelauwerde muzikanten uit Syrië, Turkije en Nederland die elkaar uitdagen, aanmoedigen en tot grote hoogte opstuwen, in een spel van klank en emotie.

De Syrisch-Nederlandse zanger, ud-speler en componist Nawras Altaky put uit de rijke muziektraditie van het Midden-Oosten, net als zijn landgenoot Ghaeth Almaghoot op klarinet en duduk (een traditionele hobo uit Armenië). De Turks-Nederlandse Sjahin During zorgt voor percussieve energie op een heel arsenaal aan Afro-Anatolisch slagwerk, terwijl de Nederlandse virtuoos Tony Roe het geheel samenbindt met pianospel en elektronica.

Gegevens

Datum:
zaterdag 27 juli
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.