Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Amsterdamse Tramharmonie en Koperblazers uit het Nederlands Philharmonisch Orkest. In de NedPHO-Koepel

zaterdag 29 juni om 19:30

€7,50

De Amsterdamse Tramharmonie werd ooit opgericht als de fanfare van de Gemeentetram. In meer dan 100 jaar heeft de Tramharmonie een transformatie ondergaan tot een eigentijdse muziekvereniging vol energie. Het orkest speelt blaasmuziek in de breedste zin, van filmmuziek tot levenslied, en van pop tot klassiek. Sinds 1 februari 2024 heeft het orkest een nieuwe dirigent: Hardy Li.

Na de Tramharmonie gaan de Koperblazers uit het Nederlands Philharmonisch Orkest los met swingende en jazzy werken van George Gershwin (van Porgy and Bess!) en James Stephenson. Ook spelen ze het ontroerende Quintet van Michael Kamen, de componist die vooral bekend is van de muziek die schreef voor kaskrakers zoals Lethal Weapon, Die Hard en Robin Hood: Prince of Thieves.

Het dak gaat er echt af in de finale. De Koperblazers uit het Nederlands Philharmonisch Orkest en de Tramharmonie komen samen voor het heerlijke New York Cityscape van Jeff Tyzik, een filmisch muziekstuk waarin de bruisende stad New York van alle kanten wordt belicht.

Gegevens

Datum:
zaterdag 29 juni
Tijd:
19:30
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

NedPhO-Koepel
Batjanstraat 4 1094 RB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.