Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

At The Spot Where I Find Myself, Genevieve Murphy in het Muziekgebouw

vrijdag 31 mei om 20:15

€21,00

In deze nieuwe, intieme voorstelling verkent componist en performer Genevieve Murphy het onderwerp privacy en ruimte. Een besluiteloze vrouw staat midden in een ruimte en wordt zich steeds bewuster van haar lichaam. Ze beschouwt haar appartement als verlengstuk van zichzelf en beseft hoe de omgeving haar handelen bepaalt. In een kostuum dat tijdens de voorstelling langzaam transformeert, deelt Genevieve haar gedachten met zang en spoken word. De Belgische multidisciplinaire modekunstenaar Tom Van Der Borght zorgt voor de kleding.

De Schotse Genevieve Murphy (1988) combineert performancekunst met hedendaagse klassieke muziek. Psychologie en handicap spelen vaak een rol in haar concepten. Ze werkt hiervoor samen met beeldend kunstenaars, vrije improvisatoren, choreografen en producers. Internationaal toerde ze met de Londense beeldend kunstenaar Martin Creed.

Uitvoerenden
Genevieve Murphy muziek en performance
Tom Van Der Borght kledingontwerp
Nienke Scholts, Konstantina Georgelou dramaturgie
Peter Leung regie
Manuel Boutreur techniek

Programma
Genevieve Murphy At The Spot Where I Find Myself

€ 21,00 | € 17,00 reductie

Gegevens

Datum:
vrijdag 31 mei
Tijd:
20:15
Kosten:
€21,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.