Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Cato van Dijck + Anton Goudsmit. Op terras van Muziekgebouw

vrijdag 2 augustus om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

Tijdens JazzFest Amsterdam afgelopen voorjaar stonden ze voor het eerst samen op de planken: indiepopdiva Cato van Dijck en gitaarbeest Anton Goudsmit. Wie deze twee podiumdieren weleens heeft zien optreden zal niet verbaasd zijn dat het een doorslaand succes was. Vanavond geven ze hun samenwerking een vervolg. Het is de vraag of Van Dijck en Goudsmit zelf vooraf weten wat ze spelen, maar dat het meeslepend zal zijn staat wel vast.

Cato van Dijck is frontvrouw van de Amsterdamse band My Baby, die sinds 2012 internationaal succesvol is. Of het nu discokrakers zijn als I feel love of juist intieme liedjes van Joni Mitchell, Van Dijck kan het allemaal. Hetzelfde geldt voor gitarist Anton Goudsmit, die zijn avontuurlijke jazz steevast doorspekt met vleugjes pop en rock, van Elvis Presley tot Henry ‘The Pink Panther’ Mancini. Goudsmit maakte jarenlang deel uit van de bigband New Cool Collective en is een van de oprichters van The Ploctones.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 2 augustus
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.