Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

De Houten Eeuw. Bij Pakhuis de Zwijger

dinsdag 25 juni om 11:30

Gratis

Waar niet-hernieuwbare materialen als beton, staal en baksteen de afgelopen eeuw de meest gebruikte bouwstoffen zijn geweest, worden de negatieve effecten van deze fossiele bouwmaterialen op het klimaat steeds duidelijker. Hernieuwbare bio-based materialen, in het bijzonder hout, bieden een wezenlijke oplossing voor het (her)ontwikkelen van een toekomstbestendig gebouwde omgeving.

Tijdens deze derde editie van Houtbouw XL gaan we met elkaar in gesprek over hoe we de transitie naar een duurzaam gebouwde omgeving kunnen bevorderen. Op deze dag staat ons hele pand in het teken van houtbouw. Overdag houden we thematische sessies die de diepte ingaan. Deze inhoud sluit aan bij professionals die werken in de bouwsector. Tijdens het avondprogramma etaleren we enkele innovatieve topprojecten en gaan we in panoramagesprek met koplopers over de grote transitieopgave. De avond is geschikt voor een brede groep geïnteresseerden uit de hele bouwsector.

Gegevens

Datum:
dinsdag 25 juni
Tijd:
11:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.