Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

De KUS van Theater Groep Toetssteen. In hete Badhuistheater

vrijdag 5 juli om 20:00

€17,00

Comedy Toneel door Erris van Ginkel en Roos Schlikker. Natuurlijk refereert De Kus aan DE kus, die van de Spaanse bondscoach Jorge Vilda, de kus die hem zijn positie en carrière kostte en waar je je van afvraagt of die vóór Me Too wel zo’n probleem zou zijn geweest. Zoals Fleur het zegt: ‘Waar hebben we het over? Toen wij vroeger bij het dorpskoor zongen werden we toch ook overal betast?’

In De Kus zijn Leopold en Lammert Steels twee broers, maar ze zijn ook elkaars tegenpolen. Leopold (een vlotte, joviale Harm Witteveen) is succesvol, een vrouwenversierder, ondernemer in een vervuilend staalbedrijf à la Hoogovens. Lammert (Carlo van Munster, somber en zwijgzaam) is een mislukkeling, een laffe actievoerder tegen milieu verpestende bedrijven. Hij is vrij ongelukkig getrouwd met de opgewekte oud-activiste Bea (Linda Tordoir), maar voor haar was Lammert misschien niet haar eerste keuze. Bea is de concurrente maar ook de vertrouwelijke vriendin van de vrouw van Harm, de ondernemende Fleur (Marieke Fransen) die handel drijft in ondrinkbare biologische wijnen.

Gegevens

Datum:
vrijdag 5 juli
Tijd:
20:00
Kosten:
€17,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Badhuistheater
Boerhaaveplein 28 1091 AT + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.