Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Eddy Veldman Quartet plays Paramaribop. In het Plein Theater

donderdag 27 juni om 20:00

€10,00

Eddy Veldman, geboren op 5 oktober 1951 te Paramaribo, is in het bezit van een gigantische staat van dienst. Hij staat met name bekend om zijn dynamische, creatieve en fantasierijke drumspel, en speelt verder nog vibrafoon en gitaar. Daarnaast is hij een uiterst gedreven professional, een entertainer en een inspirator voor vele andere drummers.

Hij is onder andere een van de oprichters van Surinam Music Ensemble begin jaren 80, dat zich onderscheidde met een unieke mix van jazz, traditionele Surinaamse kaseko ritmes en Amerikaanse bepop; Paramaribop.

Vandaag de dag is Eddy Veldman een veelgevraagd sessie- en studiomuzikant met een intrigerende en zeer gevarieerde discografie. Ook doceert hij al meer dan twee decennia lang slagwerk aan de Muziekschool Amsterdam en zijn eigen Eddy Veldman Drum Academy (EVDA). Daarnaast leidt hij verschillende jam-sessies en neemt hij deel aan tal van zeer uiteenlopende muzikale projecten. Verder tourt hij nog regelmatig met verschillende formaties in binnen- en buitenland.

Smakelijk genieten met Pom, Pastei & Paramaribop
Peggy Burke staat in de keuken en maakt special voor de Keti Koti maand elke week een afwisselend Surinaamse special. Met als klapper op de vuurpijl Pom & Pastei op de laatste donderdag van de maand!

€ 10 + consumptiemunt / Regulier: € 10,00 | Stadspas Groene Stip: € 4,50 | Combiticket Concert + Pom & Pastei: € 30,0 / € 24,50 | Prijzen zijn inclusief een welkomstdrankje.

Gegevens

Datum:
donderdag 27 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.