Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Eighty-Four Comedy Night. Bij Eighty-Four

donderdag 30 mei om 20:00

€15,00

Een bruisende Comedy Night organiseren, die zowel gelauwerde comedians als opkomend talent een podium biedt. Het evenement belooft een avond vol vermakelijke humor te worden, versterkt door de mogelijkheid om vooraf te genieten van een heerlijk eten waaronder een speciaal geselecteerd driegangenmenu.

Naast gerenommeerde comedians zullen ook opkomende talenten het podium betreden. Deze avond heeft Eighty-Four de volgende comedians uitgenodigd om hun grappen te vertonen; Chris van der Ende, Amber Doets, Mino van Nassau, Sebastiaan Kieft, Kenji Loe, Johan van Hespen en Frank Brink. Met hun diverse stijlen en unieke humor zullen zij het publiek gegarandeerd vermaken en verrassen.

Voor degenen die willen genieten van een volledige ervaring, biedt Eighty-Four een speciaal arrangement aan, inclusief een smakelijk driegangen Chef’s menu, waarbij het toegangsticket voor de avond is inbegrepen.

Check www.eighty-four.nl | [email protected] | 020 221 06 88

Gegevens

Datum:
donderdag 30 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Eighty-Four
Oranje-Vrijstaatkade 25 1093 KS + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.