Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Portretbiënnale. Feestelijke opening door Micha Wertheim. In Loods 6

donderdag 6 juni om 17:30

Na de succesvolle editie twee jaar geleden presenteert het Nederlands Portretschap van 5 tot en met 9 juni 2024 in Loods 6, opnieuw tal van portretten van gevestigde namen en nieuw talent. Naast portretten van onze eigen leden ziet u werken van onze gasten: Roxy van Bemmel, Mattijs van den Bosch, Theo de Feyter, Melle van Herwaarden, Sidi El Karchi, Emile van der Kruk, Willem den Ouden, Astrid Oudheusden, Arie Schippers, Geer Steyn, Emo Verkerk en Farah Widmer.

Ook wordt werk tentoongesteld gemaakt door mensen die in een noodopvang wonen, een project van kunstenaar Cora Moret. Tijdens de portretbiënnale zijn er elke dag (gratis) activiteiten. U kunt zich ook voor een schappelijke prijs door een van de kunstenaars laten portretteren. Deze Portretbiënnale staat in het teken van ontmoeting. De bezoeker wordt uitgenodigd met een open blik naar de ander en zichzelf te kijken.

Gegevens

Datum:
donderdag 6 juni
Tijd:
17:30
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Loods 6
KNSM-laan 143 1019 LB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.