Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Grande Loge Filantropia. In het Plein Theater

zondag 16 juni om 20:00

€10,00

De westerse wereld balanceert op het randje van de afgrond. Daarom stuurt het geheime genootschap Grande Loge de uitverkoren hiphop-zoon Tjon Rockon naar de van spiritualiteit vervreemde tatta’s, om ze te redden met zijn methode van self-cancelling en performatieve rituelen. Om het bloed weer te doen laten koken.

Door ongelijkheid, misogynie, xenofobie, narcisme en andere ontwrichtende krachten balanceert de westerse wereld op het randje van de afgrond. Artiest Tjon Rockon krijgt na een geheimzinnige ontmoeting in het Surinaamse woud de geest. In Nederland zal hij als hiphop-goeroe de van hun spiritualiteit vervreemde tatta’s weer leren hoe je authentiek en zonder angst kunt leven.

Het van wervelende energie uit zijn voegen barstende Grande Loge Filantropia is een samenwerking tussen de Surinaams-Rotterdamse theatermaker en voormalig graffiti-artiest Tjon Rockon en de in Kinshasa, Democratische Republiek Congo, geboren Rotterdamse filmmaker Bouba Dola.

Gegevens

Datum:
zondag 16 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€10,00
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.