Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Groot Tango Orkest. In Theater Vrijburcht

zaterdag 25 mei om 20:30

€15,00

Laat je verrassen door het optreden van het Groot Tango Orkest, onder de swingende leiding van Kay Sleking, een waar eerbetoon aan de magie van de Tango! Deze Big Band van de Tango brengt op overtuigende wijze een scala aan stukken, variërend van melancholische tot swingende tango’s, milonga’s en walsen, zorgvuldig gekozen uit het gouden repertoire van orkesten uit Buenos Aires, de Nuevo Tango van Astor Piazzolla, en hedendaagse composities.

Naast het overweldigende orkestrepertoire biedt dit programma ook intieme momenten, met het duo bestaande uit bandoneon en gitaar, en een bandoneonduo, uitgevoerd door Kay Sleking (gitaar/bandoneon) en Florita Cesnik (bandoneon). Hiermee wordt een rijk palet aan klanken gepresenteerd, waarbij je wordt meegenomen van de begintijd van de tango tot en met de hoogtijdagen.

De verhalen over de muziek die tussen de stukken door worden verteld, vormen een rode draad door het programma en voegen een extra dimensie toe.

De leden van dit orkest bestaan uit zowel zeer ervaren amateurmusici als professionele musici uit heel Nederland, die met veel kennis en vaardigheid het prachtige repertoire tot leven brengen.

Reis mee door dit hartverwarmende programma vol muziek, zang en verhalen.

Leiding en contrabas: Kay Sleking.  Bandoneon: Florita Cesnik, Bas Mijling, Ilone Koning, Caroline Olijve, Ria de Jong, Janneke Schellekens.

Accordeon: Ria de Jong.

Viool: Gea Smid, Martijn van der Most, Joan van Beuzekom, Annemieke Guns.

Altviool: Ge van Enst.

Cello: Roelf ter Veld, Eline Roelofsen.

Piano: Robin El Hage & Jan van Houten.

Zang: Janneke Schellekens.

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 mei
Tijd:
20:30
Kosten:
€15,00
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143 1096 XZ + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.