Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Improbellissimo. Muziek in Theater Vrijburcht

zondag 16 juni om 14:30

€7,50

Weer een heerlijke zondagmiddag vol avontuurlijke muziek. De Japans-Amerikaanse pianiste Motoko Honda speelt een solo set, een Nederlandse première. De improvisaties van het duo Tilen Lebar en Guus Janssen laten zich het best vergelijken met een potje snelschaken.

SET 1 SOLO
MOTOKO HONDA piano
De Japans-Amerikaanse pianiste Motoko Honda speelt een solo set, een Nederlandse première. In haar improvisaties klinken veel verschillende muzikale invloeden door zonder dat heel duidelijk is welke bronnen zij precies gebruikt, het gebruikte materiaal is fragmentarisch en associatief. Zo ontstaan er muzikale verhaallijnen waarin zij het luisterend publiek graag meeneemt.

SET 2 DUO
GUUS JANSSEN piano
TILEN LEBAR alt saxofoon
De improvisaties van het duo Tilen Lebar en Guus Janssen laten zich het best vergelijken met een potje snelschaken: de volgende zet moet zonder omhaal worden geplaatst. Fouten bestaan niet, zij leiden slechts tot aanpassing in het parcours. Het doel is om de tijd te temmen en wie weet voor even te stoppen.

SET 3 XAVIER PAMPLONA OCTET
Joost Buis/trombone
Felicity Provan/trompet
Ziv Taubenfeld/bas klarinet
Michael Moore/klarinet
Giuseppe Doronzo/bariton sax
Marta Warelis/piano
George Hadow/slagwerk
Raoul van der Weide/contrabas, composities.

Gegevens

Datum:
zondag 16 juni
Tijd:
14:30
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan 143 1096 XZ + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.