Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Music Beyond the Borders. Op terras van Muziekgebouw

vrijdag 30 augustus om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

Het bijzondere van de horizon is dat hij altijd met je mee beweegt. Dat weten de vier klarinettisten van het avontuurlijke Horizon Quartet als geen ander. Ze komen uit verschillende windstreken en leerden elkaar kennen aan het Conservatorium van Amsterdam. In dit energieke en melancholische programma combineren ze muziek uit Spanje en Latijns-Amerika met vleugjes jazz én een iconische aria uit een opera van Rossini.

De vier klarinettisten van het Horizon Quartet spelen pas kort samen, maar met een air alsof ze het al jaren doen. Onlangs verzorgden ze de première van een vergeten werk uit de Tweede Wereldoorlog van componist Julius Hijman, dat door Donemus op cd is uitgebracht in de serie Forbidden Music Regained.

Gegevens

Datum:
vrijdag 30 augustus
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.