Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

My Life in Excel. In het Plein Theater

vrijdag 21 juni om 20:30

€17,50

Een dansvoorstelling en performance lecture ineen dat op melancholische, kracht en licht absurde wijze de emotionele en fysieke realiteit achter kille data ontleedt.

Een moeder hield wegens een juridisch geschil over de zorg voor haar twee kinderen haar leven twee jaar lang bij in een Excel sheet. Een werkelijkheid in hokjes; waargebeurd, maar tegelijkertijd veraf van de realiteit van haar dagelijkse leven. Hoe verhouden deze kille data zich tot de emotionele, mentale en fysieke herinneringen aan die tijd? Choreograaf Liat Waysbort staat na jaren zelf weer op het podium en reflecteert met dans en tekst op deze persoonlijke periode uit haar leven. Herinneringen uit die tijd – frustratie, ongeloof, gebroken dromen, maar ook kracht, vechtlust en gevoelens van absurditeit – worden voelbaar. Big data specialist Dana Ganot staat naast Liat op en podium en ontleedt op ontnuchterende wijze de relatie tussen data en ons dagelijkse bestaan.

Gegevens

Datum:
vrijdag 21 juni
Tijd:
20:30
Kosten:
€17,50
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.