Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.
Event Series Event Series: Ode to Joy. Expositie in Loods 6

Ode to Joy. Expositie in Loods 6

zaterdag 25 mei om 10:00 tot 19:00

Bestaat er zoiets als een Europese identiteit? Frans auteur en filosoof Jacques Attali zegt dat misschien alleen kunst een overtuigend positief antwoord op deze vraag biedt. In de expositie ‘Ode To Joy’ wordt met kunst die unieke Europese identiteit onthuld: het vermogen om zelfverzekerd immense culturen van elders te integreren, te overstijgen en een nieuwe vorm te geven.

70 kunstenaars uit 13 Europese landen exposeren samen in de Bagagehal van Loods6. Een kunstzinnig laboratorium met lezingen, discussies, interactie tussen kunstenaars en publiek.

Xavier Gras, Patricia Blok, Olivier Wahl initieerde de expositie om de schoonheid en vreugde van de Europese kunst te benadrukken en om hoop te geven in een tijd van veel Wereldwijde onrust.

Ode to Joy is een uitnodiging voor bezoekers om zich onder te dompelen in de Europese kunst van nu. Een vreugdevol, open en verwelkomend Europa.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 25 mei
Tijd:
10:00 tot 19:00
Series:
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.