Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

‘Op straat’. Voorstelling van Het Markttheater op de Dappermarkt

vrijdag 21 juni om 12:00

De huizenmarkt kraakt aan alle kanten, de gentrificatie neemt maar toe en Huib woont in het park. Op straat toont de impact van het dak- en thuisloze bestaan. Een ode aan mensen die leven op straat. Waarom hangt er zo’n groot taboe rondom dakloosheid en waarom slaagt de overheid er niet in om eenieder een dak boven het hoofd te geven?

Het Markttheater brengt het theater terug naar de markt. Met enige baldadigheid en sociale urgentie brengen we voorstellingen voor een nieuw publiek. Midden tussen het rumoer van de marktlui en de geuren van kramen.

Voorstelling om 12.00, 13.30 en 15.00 uur.

Het theater is persoonlijk, energiek, speels, brutaal en muzikaal. Met een veelzijdig ensemble zoeken we naar nieuwe perspectieven op sociale thema’s, brengen werelden en theaterstijlen samen en werken hierin samen met diverse partners, buurtbewoners en experts.

Vanuit ons thuis op de Dappermarkt bespeelt Het Markttheater de Sunday Market, Binnenrotte Markt, Noordermarkt en diverse festivals. En natuurlijk de Dappermarkt.

Gegevens

Datum:
vrijdag 21 juni
Tijd:
12:00
Activiteiten Categorieën:
,

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.