Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

OTA Kamerkoor, Blaaskwintet uit Nederlands Philharmonisch Orkest en Nederlands Jeugd Strijkorkest. In de NedPHO-Koepel

zaterdag 29 juni om 14:30

€7,50

Het OTA Kamerkoor is een koor voor mensen die leven met psychosegevoeligheid. Ze hebben zelf ervaring met psychose, of hun vrienden, partner of familie hebben er ervaringen mee gehad; of misschien wel omdat ze werkzaam zijn (geweest) in de geestelijke gezondheidszorg.

Tijdens Zomer in de Koepel zingen ze liedjes van Wende Snijders, Ramses Shaffy & Liesbeth List en Henry Purcell. Het koor wordt geleid door operazanger, theatermaker en dirigent Charles Hens.

Het Blaaskwintet uit het Nederlands Philharmonisch Orkest zorgt daarna voor een luchtig intermezzo en speelt sprankelende werken van Jacques Ibert, Darius Milhaud en Alexander Zemlinsky.

Het Nederlands Jeugd Strijkorkest sluit de middag af met een prachtig, melancholisch programma met als thema memento. Je hoort onder andere het bekende Kol Nidrei van Max Bruch, waarin de solo wordt gespeeld door altvioolaanvoerder Sjoerd Versteegh. Als kers op de taart speelt het orkest het Divertimento van Béla Bartók, dat hij schreef aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Het Nederlands Jeugd Strijkorkest bestaat uit jonge getalenteerde strijkers van 14 tot 20 jaar en wordt geleid door de gedreven dirigent Carel den Hertog.

Gegevens

Datum:
zaterdag 29 juni
Tijd:
14:30
Kosten:
€7,50
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

NedPhO-Koepel
Batjanstraat 4 1094 RB + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.