Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Samenwerken aan de Openbare Ruimte. Gesprek in Pakhuis de Zwijger

dinsdag 21 mei om 20:00

Gratis

Om de openbare ruimte klimaatadaptief en circulair in te richten is integraal werken noodzakelijk om het uitvoerbaar en betaalbaar te houden. Daarnaast moeten we een mate van flexibiliteit inbouwen om toekomstige veranderingen efficiënt in te kunnen passen.

Dit klinkt als een open deur, maar in de realiteit is op deze schaal samenwerken tussen veel verschillende private en publieke domeinen complex. Door schaarse ruimte worden andere prioriteiten gesteld, samenwerkingen komen niet tot stand en budgetten worden overschreven. Hoe kunnen we van taakgericht werken per sector overgaan naar een opgavematige integrale aanpak, om zo de openbare ruimte klimaatbestendig en circulair in te richten? Aan de hand van het boek ‘The Flexible City’ gaan we in gesprek met architecten, beleidsmakers en andere partijen en presenteren we concrete voorbeelden en gereedschappen om professionals hierbij te helpen.

Gegevens

Datum:
dinsdag 21 mei
Tijd:
20:00
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.