Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Shishani. Op terras van Muziekgebouw

vrijdag 26 juli om 21:00

€18,00

De succesvolle Terrasconcerten van Muziekgebouw aan ’t IJ krijgen deze zomer een vervolg met een nieuwe reeks van kleinschalige concerten op hoog niveau.

Grenzen en genres overstijgen is core business voor Shishani. Bijgestaan door twee virtuoze muzikanten geeft Shishani vanavond een voorproefje van nieuw werk, waarin intieme soul-folk en elektronische geladen neo-soul-grooves elkaar ontmoeten. Samen met de improvisatiekunst van Nathan Klumperbeek en Julian Bohn scheppen Shishani’s bijzondere stemgeluid en krachtige lyrics een unieke sfeer van mystiek en experiment.

Shishani is geboren in Namibië en gevestigd in Amsterdam. Hen is niet alleen werkzaam als artiest, maar doet ook academisch onderzoek naar de muzikale erfenis van Namibië. Met de bands Namibian Tales en Shakuar bracht hen dat onderzoek naar de Namibische muziektraditie naar het podium. Shishani is ook oprichter en frontpersoon van Miss Catharsis, dat zich sterk maakt voor vrouwelijke en non-binaire makers van kleur.

 

Gegevens

Datum:
vrijdag 26 juli
Tijd:
21:00
Kosten:
€18,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Muziekgebouw
Piet Heinkade 1 1019 BR + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.