Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Event Series Event Series: Tapt Festival. In het Flevopark

Tapt Festival. In het Flevopark

vrijdag 10 mei om 17:00 tot 23:00

€20,90

Tapt Festival strijkt weer neer in het Flevopark. Je kunt er drinken, eten, dansen en spelen… Dat kun je er allemaal doen. Je kunt je buik vullen met allerlei hapjes en drankjes die bij verschillende stands worden aangeboden.

Het is nog niet bekend welke brouwers met lekkere speciaalbieren naar het Flevopark komen. Ook het wijnmenu is op dit moment nog niet bekend. Eten is er volop, van Mexicaans tot Pizza en van Burgers tot Loaded Fries.

Los van het eten en drinken, kun je ook (bord)spelletjes spelen en de dansvloer onveilig maken tijdens de silent disco. Haal een tafelspelletje bij de 999 Games spellen desk, speel een potje jeu de boules, mega jenga, ouderwets sjoelen of BeerPong!.

Dit doe je op een mix van hitjes, disco, funk, house, urban en classics. Voor ieder wat wils! En in de silent disco kun je je hart op met twee kanalen guilty pleasures! ordinair en vals meezingen gegarandeerd.

Check Tap Festival

Gegevens

Datum:
vrijdag 10 mei
Tijd:
17:00 tot 23:00
Series:
Kosten:
€20,90
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Flevopark
Flevopark 1095 KE + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.