Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Wat is een werkelijk duurzaam gebouw? In Pakhuis de Zwijger

woensdag 19 juni om 19:30

Gratis

Architecten kunnen een sleutelpositie in nemen in het realiseren van duurzame leefomgevingen. Als voortrekkers stapelen ze per situatie allerlei duurzame maatregelen op elkaar. Voor grote opdrachtgevers vaak op basis van een erkend certificaat, maar ze ontwikkelen ook hun eigen rekentools ter voorbereiding op de CO2-tax of gebruiken hun eigen boerenverstand.

In de nieuwste editie van de Architect gaat de redactie op zoek naar excellente voorbeelden en inspirerende samenwerkingen. En zoekt ze een weg in de wirwar van alle rekenmethodes.

Tijdens deze avond brengen we deze editie tot leven. Zo lichten Do Janne Vermeulen (Team V), Janneke van der Velden (Powerhouse Company) en Cécilia Gross (Venhoeven CS) elk een gebouw toe waarin verschillende duurzame maatregelen zijn toegepast. Presenteren Jurriaan van Stigt (LEVS) en Guus Degen (ORGA Architecten) hun eigen ontwikkelde CO2-rekenmethode. En tenslotte reflecteren Laethitia Nossek (The Dutch Green Building Council) en rijksbouwmeester Francesco Veenstra op wat nou een echt duurzaam gebouw is.

Gegevens

Datum:
woensdag 19 juni
Tijd:
19:30
Kosten:
Gratis

Locatie

Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 179 1019 HC + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.