Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Workshop Surinaams familieonderzoek voor beginners. In het Stadsarchief

zaterdag 11 mei om 13:00 tot 16:00

€30,00

Ben je op zoek naar informatie over je Surinaamse voorouders? Dan is deze workshop Surinaams familieonderzoek voor jou! Tijdens de workshop leer je welke belangrijke online en offline bronnen je kunt gebruiken om je stamboom op te zetten en je Surinaamse familiegeschiedenis te achterhalen.

We zoeken samen onder meer in volkstellingen, de Burgerlijke Stand, historische kranten, archieven met belangrijke informatie over slaafgemaakten, notariële registers en overheidsdocumenten. Ook krijg je persoonlijk advies en toegang tot nog niet gepubliceerde bronnen.

De duur van de workshop is verlengd naar drie uur. Voor Surinaamse broodjes (ook vegetarisch) wordt gezorgd. De workshop wordt verzorgd door Denie Kasan. De kosten bedragen € 30,00 per persoon (met Stadspas Amsterdam € 15,00).

Het is handig om een laptop mee te nemen. Wifi is aanwezig, maak van tevoren een gratis account aan op www.publicroam.nl. Voor drinken wordt gezorgd, ook zijn er schrijfblokken en potloden.

Gegevens

Datum:
zaterdag 11 mei
Tijd:
13:00 tot 16:00
Kosten:
€30,00
Activiteiten Categorie:

Locatie

Stadsarchief
Vijzelstraat 32 1017 HL + Google Maps

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.