Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Zanggroepen Muziekschool Amsterdam. In Jungle Amsterdam

donderdag 27 juni om 18:30

Gratis

Zanggroepen Muziekschool Amsterdam in concert: meerstemmig vocaal Pop-Americana. The Vocalites is een klein gemengd pop koortje van 7 zangtalenten in de leeftijd 11 tot 14 jaar. Samen zingen ze de mooiste liedjes anno nu. Hun stijl is eigenwijs en origineel.

Vocalista’s is een zanggroepje van 8 eigenwijze meiden van 16. Ze zingen aparte popstukken, en weten je in te pakken met hun prachtig gebalanceerd maar uitgesproken geluid.

Vocalirious is een gemengd pop koortje van jong volwassenen met een bijzonder mooi emotioneel geluid. Ze vermijden de gebaande paden en zoeken het in old school songs; en mash up’s Hun kracht ligt in het detail. Een fijn uitgebalanceerd popkoortje met net dat beetje extra.

Vocal Freedom is een getalenteerd groepje eigenwijze studenten die altijd de lat hoger weten leggen. Ze zijn al tien jaar samen en ze specialiseren zich in aparte pop stukken, a capella zang en mash up’s. De stukken worden speciaal voor hen gearrangeerd. Diversiteit is hun sleutelwoord. Elf meiden die met hun inzet het getal overstijgen en weten te overtuigen met hun bijzondere samenzang en sound.

Piano begeleiding: Thijs Cuppen – zangdocente/ dirigente : Carmen Gomes

Gegevens

Datum:
donderdag 27 juni
Tijd:
18:30
Kosten:
Gratis
Activiteiten Categorieën:
,

Locatie

Jungle Amsterdam
Tweede van Swindenstraat 26 1093 VS + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden. Raadpleeg ook de locatie voor actuele informatie.