Het jaarlijkse huiskamerfestival Jazz en de Walvis, met concerten worden stuk voor stuk gehouden op bijzondere locaties, huizen of boten die worden opengesteld door buurtbewoners, is dit jaar op zondagmiddag 10 september. Dit jaar kun je gratis toegang winnen via een foto-actie.

Met je tofste, gekste, mooiste foto die een relatie heeft met Jazz en de Walvis heb je kans op gratis toegang tot alle concerten. Bijvoorbeeld een foto die je hebt gemaakt op een van de voorgaande edities, een foto van een van de gebouwen in het Oostelijk Havengebied. Of een foto van jou met je muziekinstrument. Of met je goudvis. Alles mag, zolang het beeld op een of andere manier een link heeft met het festival.

Je foto stuur je voor 1 september naar jazzendewalvis.nl/win. De hoofdprijs is een T-shirt met het Jazz en de Walvis-logo dat je zondag 10 september toegang geeft tot alle concerten. Daarnaast zijn er ook andere prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door de Phone Factory op de C. van Eesterenlaan.

Jazz en de Walvis is opgericht en bedacht door een paar bewoners van het Oostelijk Havengebied. De concerten worden stuk voor stuk gehouden op bijzondere locaties, huizen of boten die worden opengesteld door buurtbewoners. De optredens duren een half uur en bezoekers wandelen door het gebied van concert naar concert. De programmering is divers: er zijn concerten voor bezoekers die graag kennis willen maken met jazz en er is genoeg interessants te beleven voor de doorgewinterde liefhebber.

Dit jaar staan op het programma Kay Slice, Kika Sprangers, Peter Somuah, Marta Arpini, Bart Wirtz, Eran Har Even, Ruben Hein en  Eric van der Westen.

Voor alle informatie over de wedstrijd en het festival ga je naar
jazzendewalvis.nl/win