Home Eten&Drinken Lekker natuurlijk ijs uit West nu ook in Oost

Lekker natuurlijk ijs uit West nu ook in Oost

0

Alles is natuurlijk in de nieuwe La La ijssalon, net om het hoekje, een paar stappen de Transvaalstraat in. Het ijs wordt met biologische producten gemaakt, de Italiaanse ijsmachine draait op zonne-energie en de lepeltjes zijn van maiszetmeel. Kortom, alles is groen en duurzaam.

Je kunt er niet alleen genieten van de klassieke smaken, maar ook van spannende combinaties als citroen – basilicumijs of sinaasappel – gemberijs. ‘Klanten fietsten soms de hele stad door om bij ons in West een bolletje te likken’, zegt Maja Cesnovar, ‘Dat was voor ons de aanleiding om een tweede vestiging te openen.’ Het interieur van de vestiging in Oost is ontworpen door Sanja Medic.

Samen met Chris Huijser runt Maja de ijssalon. Ze begonnen in 2018 samen met Michel Smit van de IJsmakerij de La La IJssalon in West. Voor het ijs worden alleen maar biologische ingrediënten gebruikt: biologische melk, vers fruit en zo veel mogelijk lokale producten. Puur lekkers op een hoorntje, geen kunstmatige smaak-, geur- of kleurstoffen. Veganistische ijsjes en milkshakes op basis van kokosmelk of havermelk hebben ze ook.

De nieuwe La Lan ijs, vindt je tegenover nu nog de Hema en de toekomstige Jumbo, een paar stappen de Transvaalstraat in. Op nummer 3 om precies te zijn.