30 jaar bijzondere wilde planten in het Oostelijk Havengebied. Bij het Einde van de Wereld

Het Einde van de Wereld Javakade 61

Het Oostelijk Havengebied is een bijzonder gebied voor wilde planten. De kademuren vormen een reservaat voor zeldzame varens. Op straat is het een komen en gaan van bijzondere soorten. Claud Biemans fotografeert hier al 30 jaar wilde planten. Claud vertelt vanavond verhalen en laat foto's zien van de meest bijzondere soorten.

Gratis

Spleen poëziepodium. In het Einde van de Wereld

Het Einde van de Wereld Javakade 61

De volgende dichters zullen optreden: René Hillenaar, Mereie de Jong, Jolies Heij, Jos Kraay Boris Kanen, Kees Snoek, Els Aalders, Eric Jansen en Joyce Hes. Presentatie: Gwendolyn de Leeuw-Rammeloo. Dit is een evenement van Gwendolyn de Leeuw-Rammeloo, Kees Godefrooij en Stichting Spleen. Aanvang 13.00 uur, zaal open 12.30 uur.

Gratis

Poetry Musica

Het Einde van de Wereld Javakade 61

Een heel bijzondere avond met een aantal van de fijnste dichters en troubadours op de mooiste locatie van Amsterdam het Einde van de Wereld. Met Paul Pleijsier, Cato Pleijsier, Monique Boogmans, Méland Langeveld, Lonneke van Heugten: Apollonia, Jean Koolen en Ik ben Suzanne. Presentatie: Catelijne Beijst Lohoff Geluid: Niels Nelis Digitalis

Gratis

De Brassberries. Bij het Einde van de Wereld

Het Einde van de Wereld Javakade 61

Een feestelijke achtkoppige pocket fanfare met eigen repertoire. Muziek met invloeden uit de hele wereld, van aanstekelijke New Orleans funk tot subtiele Franse jazz-soul en Balkan groove.

Gratis

Les Biftecs. In Het Einde van de Wereld

Het Einde van de Wereld Javakade 61

Retrofuturistic soul groove combo with mesmerising bleeps, queer flute hiphops and tambourine jizzles.

Gratis

Poetry Musica. In Het Einde van de Wereld

Het Einde van de Wereld Javakade 61

Een heel bijzondere avond met een aantal van de fijnste dichters en troubadours op de mooiste locatie van Amsterdam 't Einde van de Wereld. Met Jos van Hest, Jerome d’Odeurs, Rob Vos, Kees-Jan Sierhuis, Mireille Buldeo Rai, Bomberleo en Rick Kewal Gademan Presentatie: Catelijne Beijst Lohoff. Geluid: Niels Nelis Digitalis

Gratis

We doen ons best om de informatie zo correct mogelijk te vermelden. Wijzigingen voorbehouden.