Home Lezen en schrijven Met anderen over muziek praten is leerzaam en verrijkend

Met anderen over muziek praten is leerzaam en verrijkend

0

Johann Sebastian Bach, Erik Satie, Louis Andriessen… Luister je graag muziek? En wil je meer te weten komen over componisten, genres en de muziekgeschiedenis? Sluit je aan bij een muziekclub. Want met anderen over muziek praten is leerzaam en verrijkend. Bovendien ontmoet je gelijkgestemden. Maak kennis met de muziekclubs van Senia op 31 maart in de Oba.

Senia faciliteert muziekclubs door heel Nederland. In een muziekclub beluister je dezelfde muziekstukken en bespreek je deze samen. Dit gebeurt aan de hand van een luisterwijzer met luistertips en achtergrondinformatie over het muziekstuk. De meeste clubs bespreken zeven muziekstukken per jaar. Elke muziekclub bepaalt zelf waar en wanneer de groep bij elkaar komt.

Op vrijdag 31 maart om 14.00 uur is een informatiebijeenkomst in in de Oba op het Roelof Hartplein. Als je belangstelling hebt voor de muziekclubs van Senia ben je welkom. De bijeenkomst is gratis. Graag vooraf aanmelden via [email protected]. Bij genoeg animo wordt ter plekke een nieuwe leesclub opgericht.

Check www.senia.nl