Home Overzicht Monumentale kastanjeboom met de dood bedreigd

Monumentale kastanjeboom met de dood bedreigd

1

Monumentale kastanjeboom met de dood bedreigd op het Entrepotdok. Wat is toch aan de hand in onze mooie hoofdstad? De stad lijkt wel steeds verder naar de gallemiezen te gaan als je dit bericht moet geloven. Of naar de ratsmodee, daar wil ik van af wezen.

1 REACTIE

 1. Welkom in de 5Genocide gekte die zeer binnenkort werkelijk dreigt te worden!!!!! Al het groen ‘moet’ wijken vanwege het onzalige, mens, dier en plant vernietigende plan van onze regering.
  Onder het motto we kappen alvast de bomen want die staan de realisatie van het 5G netwerk in de weg! Immers om de 50 of 100 meter dient daarvoor een herhaal stralingsunit gemonteerd te worden in lantarenpalen, stoplichten en bushokjes bijvoorbeeld. Met 5G zullen we leven in een continu stralingsveld een soort magnetron omgeving.
  Uit vele internationale tests blijkt volgens gerenommeerde wetenschappers dat al het kwetsbare leven ( vooral klein van formaat: vogels, babies voor en na de geboorte, vissen planten etc) bedreigt wordt. De wijsheid van onze regering lijkt uitsluitend in hun portemonnee te zitten. Met ons belastinggeld zetten ze iets op dat al het leven kan uitroeien, kanker geven of in ieder geval onvruchtbaar maken in de volgende generaties.
  Maar den Haag wil frequenties verkopen en vooral meedoen in de wereld ! Het kortetermijn denken is stuitend en druist in tegen ons aller democratische grondrecht op veiligheid en gezondheid. ER IS ONS NIETS GEVRAAGD!
  Volgens mijn waarneming is het rigoreuze kappen van de vele bomen in ons land in onze stad, een direct gevolg van de 5Genocide die in volle gang is. Kunnen we wat doen? JA Leg dan massaal die telefoon weg en kijk eens om je heen!

  NB: 5G is de nieuwste generatie van de netwerken voor telecommunicatie.( we hebben al 2G,3G,4G) 5G is vooral opgericht met oog op zg Slimme meters, zelfrijzende auto’s, internet of things, en meer van dat speelgoed waarmee de aarde naar de verdommenis zal gaan.