Home Overzicht Na tien jaar de allerlaatste editie van SoccerRocker op Drieburg

Na tien jaar de allerlaatste editie van SoccerRocker op Drieburg

0
Scheidsrechter Roelof Luinge fluit zowel de dames- als herenfinale van het toernooi.

Overdag een voetbaltoernooi en aansluitend een muziekfestival waar veel te ontdekken valt. Dat is SoccerRocker. Na tien jaar valt het doek en vindt op zaterdag 18 juni vindt de laatste editie plaats op Sportpark Drieburg.

Het festival is ontstaan vanuit een jaarlijks voetbaltoernooi georganiseerd bij voetbalvereniging DVVA. Gevoetbald wordt er nog steeds, maar als de ballen zijn opgeruimd begint de uitgebreide muzikale derde helft. Dit jaar zijn er optredens van onder anderen Sophie Straat, Gotu Jim en Personal Trainer. De presentatie is in handen van Rivkah op het Veld, bekend van Studio Sport. Scheidsrechter Roelof Luinge fluit zowel de dames- als herenfinale van het toernooi.

SoccerRocker heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een festival met een neusje voor veelbelovende acts. In het verleden speelden onder andere Merol, Roxeanne Hazes, Thijs Boontjes, Beans & Fatback, Claw Boys Claw, DeLikt, Birth of Joy, Pip Blom, Hallo Venray, Canshaker Pi, Afterpartees, Tusky, Karel, Fata Boom, zZz en The Miseries op SoccerRocker.

Het live muziekprogramma begint om 17.00 uur en duurt tot ongeveer middernacht. Tijdens de wedstrijden zorgen DJ’s St. Paul, Duke John, Vrouwen zijn OK en Frankie Needles voor de muzikale omlijsting waarna er in de kleine uurtjes nog kan worden afgedanst in de voetbalkantine van de voetbalclub DVVA met de Dj’s van Kiss All Hipsters.

Het voetbaltoernooi is inmiddels uitverkocht. Festivaltickets zijn te koop via www.soccerrocker.nl.