Home Overzicht Politie zoekt doorrijder verkeersongeval op Radioweg

Politie zoekt doorrijder verkeersongeval op Radioweg

0

De politie is op zoek naar een vrouw die op woensdag 11 maart betrokken was bij een verkeersongeval aan de Radioweg. Bij dat ongeval raakte een 77-jarige man gewond. De vrouw stopte aanvankelijk na de aanrijding, maar besloot daarna te vertrekken zonder zich kenbaar te maken.

De politie werd op woensdagochtend iets voor 15.00 uur gebeld over het incident op de Radioweg. Een man op een fiets, met achterop zijn 8-jarige kleindochter, had een aanrijding gehad met een automobilist. De man fietste vanaf de Radioweg richting de Jaap Edenbaan, de betrokken automobiliste sloeg vanaf de Radioweg rechtsaf de Kruislaan op richting de Middenweg en raakte de fietser, die door de aanrijding over de motorkap viel. Het kind bleef in het zitje zitten en viel met de fiets op de grond. De bestuurder van de auto stopte direct na de aanrijding, maar stapte vervolgens in haar auto en vertrok.

Het slachtoffer liep bij de aanrijding een gebroken enkel en een hoofdwond op. De politie onderzoekt het incident en hoopt dat de bestuurster van de auto zich alsnog meldt. Ook informatie van getuigen kan helpen om zicht te krijgen op de toedracht van de aanrijding. Getuigen kunnen zich melden via 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.