Home Overzicht Politie zoekt getuigen schietincident Eerste Oosterparkstraat

Politie zoekt getuigen schietincident Eerste Oosterparkstraat

0

Op dinsdag 16 juli vond op de Eerste Oosterparkstraat tegen middernacht een schietincident plaats. In een horecagelegenheid werd een 33-jarige Amsterdammer beschoten. Het slachtoffer is zwaargewond naar het ziekenhuis vervoerd. In de directe omgeving van de horecagelegenheid startte de politie een uitgebreide zoektocht naar de schutter, maar deze is tot op heden niet gevonden.

De verdachte is kort na het schietincident aan de Eerste Oosterparkstraat gevlucht in de richting van de Weesperzijde. Het rechercheteam komt graag in contact met mensen die de verdachte in deze omgeving hebben gezien, of wellicht de verdachte eerder die avond hebben gezien voor het schietincident. Het gaat om een  donkere man met een baard, die tussen de 25 en 30 jaar oud is. Bovendien zou hij 1.85 tot 1.90 meter lang zijn, een opvallend breed postuur hebben en een rugzak dragen. Ook droeg de man een donkerkleurige broek, schoenen en capuchonvest.

Heb je op dinsdag 16 juli rond 23.35 uur iets opvallends gezien of gehoord in de omgeving van de Eerste Oosterparkstraat? Of heb je andere informatie dat het onderzoek verder kan helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem bellen kan via 0800-7000.