Home Overzicht Een Volkshotel boordevol korte filmvertoningen op Short Movie Sunday

Een Volkshotel boordevol korte filmvertoningen op Short Movie Sunday

0

Het Volkshotel heeft voor de tweede editie van Short Movie Sunday de handen ineengeslagen met Cineville, De Nederlandse Filmacademie, Pluk de Nacht, Lab111, Broedplaats VKG en Doka. Elke curator kreeg een verdieping tot zijn beschikking, waar ze een selectie van short movies vertonen.

Tijdens Short Movie Sunday is er in het Volkshotel veel te beleven. Van opzienbarende, trippy animaties verzorgd door ​Pluk de Nacht op het dak, tot muziekvideo’s geselecteerd door ​Philou Louzolo in sound bar ​Doka​, gevestigd in de kelder. Daarnaast transformeren hotelkamers voor één middag in kleine filmhuizen. ​Cineville heeft ​Sander Lanen​, Noël Loozen​, ​David-Jan Bronsgeest en ​Thessa Meijer gevraagd om vier kamers te cureren. Alumni van ​De Nederlandse Filmacademie vertonen vroeger werk. De documentaire- en filmmakers van ​Broedplaats VKG laten een kleine selectie van hun werk zien en ​Lab111 presenteert een eclectische mix van animaties en short-klassiekers.

Je kunt dwalen of verdwalen door het hotel, open deuren die normaal gesloten zijn, plof neer op een bed of vind een comfortabel plekje in een badkuip en kijk naar speciaal geselecteerde shorts tijdens de tweede editie van Short Movies Sunday.

Zondagmiddag 15 december vanaf 15:00 uur tot 21:00 uur gaan de deuren van de hotelkamers in Volkshotel open. Tickets zijn in de voorverkoop € 11,00 en aan de deur € 12,50. Met je ticket heb je toegang tot alle ​shorts die worden vertoond op de dag. Je bent dus vrij om je door het pand te bewegen.

Alle films zijn voor 16 jaar en ouder en indien aangeboden Engels ondertiteld. Onderbreek gerust even met een lekker hapje eten in Werkplaats of Canvas. Deze zondag wordt een speciaal menu geserveerd.

Check Facebook event