Home Overzicht Stadsdeel verdubbelt opbrengst kerstpakketten actie Club10

Stadsdeel verdubbelt opbrengst kerstpakketten actie Club10

0

De actie in de Indische Buurt voor het verzamelen van tientjes voor kerstpakketten door Club10 lijkt een succes te worden. Zo gaat Carolien de Heer voorzitter van Stadsdeel Oost de totale opbrengst verdubbelen met een maximum van 520 tientjes.

‘Kerstmis is een traditie met gezelligheid, liefde, warmte en samenzijn. Maar ook een periode waarin we extra stilstaan bij de ander, de ander die het misschien minder breed heeft’, zegt Carolien de Heer. ‘Ik ben onwijs trots op de bewoners van de Indische Buurt die deze kerstgedachte door hebben getrokken naar een crowdfund-actie. Door tientjes in te zamelen willen zij kerstpakketten maken voor buurtbewoners die misschien geen werkgever hebben, maar een kerstpakket daarom juist zo goed kunnen gebruiken. Ik roep iedereen op om mee te doen want door de prijsstijgingen dit jaar zijn er nog meer mensen die onder de armoedegrens leven. En omdat we dit initiatief, als stadsdeel, zo mooi vinden hebben we besloten om de totale opbrengst te verdubbelen met een maximum van 5200 euro.’

De opbrengst van de crowdfund-actie wordt vrijdag 23 december om 19.00 uur tijdens het kerstfeest in De Meevaart bekend gemaakt. Dan zijn alle kerstpakketten al ingepakt. Een dag later, op zaterdag 24 december komen de kerstpakketten bij de juiste mensen terecht.

Je kunt doneren op gofundme.com/club10