Home Overzicht Stadsdeel zoekt met stadsdeelgesprek verbinding met bewoners

Stadsdeel zoekt met stadsdeelgesprek verbinding met bewoners

0

Stadsdeel Oost zoekt samenwerking met bewoners om aan de buurten te te bouwen en begint hiermee tijdens het stadsdeelgesprek op donderdag 31 oktober. Alle bewoners, ondernemers en andere belanghebbenden zijn er welkom.

Bij het stadsdeelgesprek kun je ideeën uitwisselen op de vrijmarkt, je laten informeren over zeggenschap voor bewoners of je aansluiten bij de thematafels over verschillende volgende onderwerpen. Zo is er een tafel waar wordt gesproken over  ‘gezond gewicht’ en er is er een waar ‘werken aan duurzaamheid’ aan de orde komt. Bij weer een andere tafel kun je meepraten over ‘buurtbegroten’, er is er een met het thema samenwerken aan een ‘levensloopbestendige wijk’ en een over ‘Amsterdammerschap’.

Het stadsdeel zoekt de verbinding op met de bewoners, maar voor bewoners biedt het ook de mogelijkheid om elkaar beter te vinden. Door de krachten de bundelen, hopen we de maatschappelijke impact in de buurten te vergroten. Het stadsdeelgesprek is een manier om elkaar te ‘vinden’. Het is een kans om buurtgenoten en organisaties uit de buurt te ontmoeten, je netwerk uit te breiden, een gesprek aan te gaan met de bestuurders of te brainstormen over wat je als buurtbewoners voor elkaar kunt betekenen. Er zijn lekkere en gezonde hapjes en drankjes en er is muziek en een levendig programma.

Donderdag 31 oktober van 17.00 tot 21.00 uur in Framer Framed, Oranje-Vrijstaatkade 71 (voormalige locatie van CKB Amsterdam)

Aanmelden is niet nodig en toegang is gratis.
Check amsterdam.nl