Home Overzicht Stel zelf je avondje uit samen in TapasTheater

Stel zelf je avondje uit samen in TapasTheater

0

Het TapasTheater aan de Andreas Bonnstraat presenteert drie voorstellingen van twintig minuten drie keer op een avond. Ze zijn te zien in kleine theaterzaaltjes in de kelder. Kom en ga wanneer jij wilt. Kies 1, 2 of 3 theatervoorstellingen. Wissel de voorstellingen af met hapjes en drankjes in de gezellige foodbar.

Dit is het programma van oktober.

Heimwee naar niets | Benjamin van der Velden | ?Cabaret
3, 4, 6 en 11 oktober
Publiekslieveling en ‘artist in residence’ Benjamin van der Velden stond al eerder in TapasTheater en komt nu terug met zijn allernieuwste cabaretshow.
“Ontwapenend grappig in zijn observaties (…) ontroerend in zijn liedjes.” (De Telegraaf)
Ontmoet deze boeiende, ruwe diamant nu het nog kan, want vanaf november gaat hij avondvullend op tournee langs de grotere theaters van ons land.

De Uitverkorenen | Jules Keeris | Cabaret
10, 12 en 13 oktober
Jules zorgt voor reuring met een flinke dosis humor, energie en speelsheid. Na successen op diverse landelijke cabaretfestivals brengt hij zijn licht-absurde debuutprogramma naar TapasTheater. De Uitverkorenen bestaat uit tal van (on)herkenbare personages en recht-voor-zijn-raap-liedjes. Het is een snelle aaneenschakeling van worstelende mensen die iets proberen of pretenderen te zijn, meestal zonder succes.

Gedoe | Lone van Roosendaal | Muziektheater
17 tot en met 27 oktober
Lone speelde vele hoofdrollen in grote musicals en gaat in TapasTheater nu voor het eerst solo!

Ja, maar wat als? | Dagmar Rijff | Muziektheater
3 tot en met 13 oktober
Ja, maar wat als? is een luchtige muziektheatervoorstelling over dromen en over angsten die je moet overwinnen om ze te realiseren. En over hoe dromen soms een gevecht kunnen zijn. Omdat je zelf meestal de grootste boosdoener bent. Waarom houden we onszelf zo tegen?

Valérie | Joke van Robbroeck | Toneel
17 tot en met 27 oktober
Ik ben Valérie en ik ben groots, meeslepend en doodmoe. 1 el avontuur, 1 teentje aanhankelijkheid, 1tl doelbewuste naïviteit, 25 ml tranen en een snufje porno. Ik ben een femme fatale. Nieuwsgierig en ambitieus, ondoorgrondelijk en impulsief. Ik ben een meisje en ik ben een vrouw. Ik ken geen schaamte…
Dit is het verhaal van Valérie en haar bijzondere kindertijd. En hoe de gebeurtenissen in haar jeugd niet hebben kunnen voorkomen – of juist ervoor gezorgd hebben – dat Valérie, nu ze volwassen is, steeds meer op haar vader is gaan lijken.
Actrice Joke van Robbroeck schreef zelf de tekst van deze schrijnende doch humoristische monoloog en baseerde het verhaal op waargebeurde feiten.

3094 | Mandy Sleijpen | Toneel
3 tot en met 13 oktober
3094 is het onvergetelijke verhaal van een meisje dat afgesloten van de wereld volwassen wordt. De voorstelling is soms grappig, soms intens en altijd fascinerend.
Linkerhand op groen, rechterhand op geel. Linkervoet op rood, rechtervoet op blauw. Het lijkt zo’n leuk spelletje, maar niets is wat het lijkt…
Mandy schreef het script voor dit beklemmende maar ook gevoelige en humoristische toneelstuk zelf en werd geïnspireerd door de verhalen over slachtoffers van ontvoering die jarenlang in opsluiting leefden. Ze wordt muzikaal begeleid door Frank van Wanrooij.

Verbinding Verbroken | Vaarwater | Singer-songwriters
17 tot en met 27 oktober
Vanaf een bankje aan de Amstel bekijkt het singer-songwritersduo Vaarwater (Frédérique Arnold en Richard Seba) de wereld om zich heen en neemt jou graag mee in hun observaties en soms frustraties. Dit vrolijke duo praat, musiceert en zingt over je klein voelen in een grote wereld en het hunkeren naar contact. Deze voorstelling werd artistiek begeleid door Terence van der Loo.

Check Tapastheater