Home Overzicht Succesvolle tours met de Buurtgids nu ook in West

Succesvolle tours met de Buurtgids nu ook in West

0

Een ander ommetje in je buurt lopen terwijl je een buur ontmoet? Buurtgids biedt je de kans om in je buren te ontmoeten. De tours in kleine groepjes vinden plaats in de Dapperbuurt, de Indische buurt, de Transvaalbuurt, op IJburg en het Oostelijk Havengebied. Na een succesvolle start in Oost zijn de Buurtgidsen nu ook actief in een aantal buurten in West. 

Uitgekeken op hetzelfde blokje om dat je telkens loopt? Een buur leren kennen? Weten wat er zich normaal afspeelt achter de deuren van de nu nog gesloten deuren van dat buurthuis? Als je ergens (net) woont wil je graag je buurt, buren en buurtinitiatieven (leren) kennen. Buurtgids biedt gezellige buurtwandelingen waarin je je buurt beter leert kennen.

Je van harte uitgenodigd om mee te doen met een tour in jouw buurt. In kleine groepjes ontdek je de buurt en leer je elkaar een beetje beter kennen. Onderweg kom je op inspirerende plekken waar genoeg over te vertellen is en de tour eindigt met een heerlijke kop koffie op een lokaal terrasje. Een leuke en veilige manier om toch meer buurtgenoten te leren kennen en de pareltjes van je buurt te ontdekken!

Meer weten en aanmelden voor een tour? Kijk op www.buurtgids.nl. Heb je een vraag? Mail naar [email protected]. Deelname is gratis.