Home Overzicht 250 Jongerenwoningen komen naar Startblok Zeeburg

250 Jongerenwoningen komen naar Startblok Zeeburg

0
Foto Strackee

Tegen het eind van het jaar zijn 250 jongerenwoningen van 25 m² beschikbaar in Startblok Zeeburg. Deze woningen komen van een bestaand appartementencomplex met gestapelde woonunits dat na renovatie van Diemen naar Zeeburgereiland is verplaatst.

Startblok Zeeburg komt naast de 451 tijdelijke studentenwoningen die al staan aan de Zuiderzeeweg op het Zeeburgereiland. De helft van de 250 woningen is bestemd voor statushouders. De andere helft is beschikbaar voor jongeren van hier. Startblok Zeeburg is een woonproject voor tien jaar.

Elke studio in Startblok Zeeburg is zelfstandig en heeft een eigen badkamer met toilet en een keukenblok. Startblok Zeeburg, het clubhuis en de voorzieningen voor ontmoeting zijn in het najaar 2022 klaar.

De bewoners van Startblok Zeeburg vormen een community, samen met de 450 bewoners van het studentencomplex ernaast. Ze bouwen een netwerk op, organiseren activiteiten en helpen elkaar vooruit met een goede start in Amsterdam. Binnen het complex is daarom veel ruimte voor ontmoeting, in het mooie ingerichte clubhuis kun je even neerploffen om te werken óf om een spelletje te spelen met de buren. Op het Voorplein is alle ruimte om lekker buiten te sporten.

Half juli komt de advertentie op WonignNet. Lees meer over hoe je je aanmeld voor een woning op de website.

Check www.dekey.nl | Aanmelden verloopt via Woningnet

Beeld Strackee