Home Overzicht 23 september is het burendag in het Czaar Peterkwartier

23 september is het burendag in het Czaar Peterkwartier

0
Foto byvangeel

Heb je wel eens cacaothee geproefd? De ondernemers van de Oostelijke Eilanden en de Czaar Peterstraat willen hun buren op nationale burendag graag verrassen. Bezoekers van de winkels krijgen een uniek presentje, en worden getrakteerd op de vrolijke deuntjes van accordeonist Gijs Leegwater. Hij loopt van 13.00 tot 16.00 uur door de winkelgebieden. Verzoeknummers zijn welkom!

Alle winkeliers doen mee. Het presentje voor de buren is ontworpen door Alina Tang van Pansy uit de Czaar Peterstraat. De Rummieclub geeft om 14.00 en 16.00 uur een masterclass over rum.

Mondo Mediterraneo geeft 20 procent korting op alle artikelen. La Louème en Lait de Choco organiseren samen een try & shop middag waar je een heerlijk drankje en chocolade van Lait de Choco kan proberen. Kinderen worden geschminkt in de kinderkledingwinkel.

In de Collection One is op zaterdag en zondag een Archive sale van duurzame en vintage kleding. Not Just a Gift trakteert de buren op Amsterdamse Branie en een verrassing voor kinderen uit de grabbelton. Op het bankje voor Dubbelgroen kunnen buren verhalen en anekdotes over de buurt uitwisselen. En het Cacaomuseum nodigt de buren graag uit voor een gratis kopje cacaothee.

De burendag wordt georganiseerd door de Bedrijveninvesteringszone Czaar Peter Kwartier.