Home Overzicht Drie voorstellingen op een avond in Tapas Theater

Drie voorstellingen op een avond in Tapas Theater

0

TapasTheater is een unieke en nieuwe pick ’n mix theaterervaring. Ze hebben niet zoals de meeste theaters één voorstelling die de hele avond duurt. Nee, in TapasTheater zijn drie voorstellingen van 20 minuten (in alle genres) drie keer op een avond te zien in kleine theaterzaaltjes in de kelder. Dit is er te zien van 18 tot en met 28 juli.

Day Care | door Fleur Bomelijn & Tim Kromhout
Dansers Tim en Fleur komen van origine uit de ‘urban scene’. Tim is een breaker en Fleur richt zich voornamelijk op de funkstyle ‘waacking’. In TapasTheater brengen ze op eigenzinnige en speelse wijze beide stijlen samen in dit dansduet met een vleugje humor.
WIE NIET WEG IS, IS GEZIEN. IK KO…… In Day Care doen ze een oproep op jouw innerlijke kind. Waar lagen jouw grenzen toen je jong was? Zijn ze verlegd of juist ingenomen? Fleur en Tim proberen met hun kinderlijke onschuld en open mind de grenzen van onze huidige comfortzones op te zoeken. HUP! Vallen, lachen en weer opstaan. De theaterzaal is hun speeltuin en dit duo kennende, zullen ze deze ook op speelse wijze ontdekken en optimaal benutten.

Cabaret door Lisa Ostermann
Lisa is terug in TapasTheater met een gloednieuwe cabaretvoorstelling over kleine obstakels uit het dagelijks leven. Hoe die je totaal uit het veld kunnen slaan. Over minimale meevallers die je vreemd hoog op kunnen tillen. En over de zoektocht naar de goede plek tussen te hoopvol en te hopeloos. Hilarisch, eerlijk, verfrissend en scherp.
Lisa studeerde in 2013 af aan het Conservatorium Haarlem en in 2017 aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Afgelopen zomer gooide ze hoge ogen als halve finalist van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze toert nu als cabaretière door het land en schrijft/speelt soms voor anderen, zoals het Klokhuis.

Grijs | door Zoï Duister
Voor deze indringende voorstelling kruipt Zoï in de huid van een overlevende van de aanslagen in Parijs op 13 november 2015. Alexandra was daar. Maar tegelijkertijd was zij er niet. Door middel van een deels gezongen en deels gesproken monoloog laat Zoï zien dat dingen misschien niet altijd zo zwart-wit zijn als ze lijken. Zoï combineert eigen teksten met bestaande muzieknummers en creëert daarmee een frisse nieuwe muziektheatervorm die je niet eerder zag!

Tussen 19.30 en 21.30 uur start ongeveer elke 15 minuten een voorstelling: je kan binnen komen en gaan wanneer je wilt en er is tijd genoeg om één of meerdere voorstellingen te bezoeken. De gezellige foodbar op de begane grond is open vanaf 18.00 uur en daar kan je bijkletsen, borrelen en/of lekker eten, voor, tussen of na de voorstellingen. Op zondag spelen we overigens ’s middags.

Check https://shop.ikbenaanwezig.nl/kiosk/tapastheater