Home Overzicht Trompettist Lorenzo Mignacca gast bij het Tombaz ensemble in Mezrab

Trompettist Lorenzo Mignacca gast bij het Tombaz ensemble in Mezrab

0

Bij Club Antre in Mezrab op de Veemkade is het podium op 12 oktober bezet door een pittige Big Band, een stoere violiste en het Tombaz ensemble met special guest. Volgens traditie  wordt de avond traditioneel afgesloten met Balkan beats door DJ Volkan, helemaal in de sfeer van de avond.

De avond start met de Junior Jazz Experience bigband waarna violiste Shadi Haydarlou coole improvisaties op beats. Het tweede deel van de avond treedt het huisensemble Tombaz op.

Tombaz heeft brengt een muziekrepertoire met cabareteske liedjes uit het Istanbul van de vorige eeuw, ditmaal met kekke liedjes in de sfeer van het thema van de avond ‘work out’. Het Tombaz ensemble bestaat uit zangeres Meral Ari, klarinettist Emirhan Tuga, contrabassist Gabriel Barbalau, violist Stijn Schmeddes, percussionist Alper Kekec en pianist Takis Grammatikopolous. Deze avond versterkt trompettist Lorenzo Mignacca het Tombaz ensemble.

Club Antre is een podium voor jong muziektalent en professionele musici waar diverse muziekstijlen samen komen. Opzwepende Balkan muziek vermengd met jazz, klezmer of klassiek, gespeeld door jong muziektalent en professionele musici en een Balkanbeats-dj om de avond dansend af te sluiten

Iedere clubavond is er een optreden van twee jongerengroepen uit Amsterdam. Zij worden tijdens workshops gecoacht door professionele musici uit het ensemble Tombaz.

Club Antre in Mezrab, Veemkade 576 | toegang € 10,00 | 12 oktober om 20.30 uur.